Mentorointitiimiin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse.
Grow With The Flow Aktori Mentori Ilmottaudu mukaan Grow With The Flow Mentorointiin Tule mukaan Grow With The Flow:hun!

Grow With The Flow

Mentorointiohjelma by KUNKKu

Lue Lisää

Aktori

Mitä sinä haaveilet ensi vuodelle? Kirkkaita tavoitteita ja nousu johteisia tulevaisuuden näkymiä.

Lue Lisää

Mentori

Haluatko saada uudenlaisia oivalluksia mentoroinnin avulla. Kun kuuntelee Aktoria niin itsekin siitä oivaltaa uusia ideoita.

Lue Lisää

Ilmottaudu mukaan Grow With The Flow Mentorointiin

Aktori, jätä hakemuksesi täältä.

Lue Lisää

Tule mukaan Grow With The Flow:hun!

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet. Mitä sinä haluat saavuttaa vuonna 2017?

Lue Lisää

Mitä mentorointi on?

Kun tuelle, ohjaamiselle ja sparraukselle sovitaan tietty aikajänne, tietyt tavoitteet ja teemat puhutaan ohjelmallisesta mentoroinnista. Yleensä tällaisten ohjelmien pituus on puolesta vuodesta vuoteen ja…

Lue Lisää

Haluatko Aktoriksi tai Mentoriksi?

Mentorointi on työssään kokeneemman henkilön, mentorin, tukea nuoremmalle, työssään vähemmän kokemusta omaavalle henkilölle, aktorille. Perusmentorointi on aina aktorilähtöistä.

Mentoroinnista hyötyvät aktorit ja mentorit sekä molempien…

Lue Lisää

Mentoreiden esittely

Mentoreissamme on monipuolista osaamista, ammattitaitoa ja kokemusta.

Olemme saaneet mentorointiohjelmaan mukaan huiman joukon Nuorkauppakamarissa jo vakuuttavan uran tehneitä johtajia. He ovat innolla jakamassa osaamistaan ja kannustamassa…

Lue Lisää

Grow with the Flow

Mentorointiohjelma by KUNKKu 2017

Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari, KUNKKu, jatkaa matkaansa mentoroinnin ja henkilökohtaisen kehittymisen kamariksi. KUNKKun vuonna 2014 luoma ja palkittu mentorointikonsepti saa jatkoa alkuvuodesta 2017, jolloin pyörähti käyntiin kolmas Mentorointiohjelma by KUNKKu.

Mentorointiohjelman aikataulu 2017
1.2.2017 START (mentorit + aktorit)
14.2.2017 Tapaaminen (aktorit)
15.2.2017 Tapaaminen/koulutus (mentorit)
8.4.2017 Seminaari
9.8.2017 Tapaaminen/koulutus (mentorit + aktorit)
4.10.2017 Päätöstilaisuus (mentorit + aktorit)

Mentori-aktori pareilla on keskenään vähintään 5 tapaamista ohjelman aikana. Tapaamisen kesto on 1-2h.

Tällä kertaa KUNKKu haluaa tuoda mentoroinnin helposti saataville kaikille A-alueen kamareille, etenkin kaikkien niiden jäsenten saataville, joilla ei omassa kamarissa ohjelmaa toteuteta.

Alueen yhteiseen ohjelmaan osallistuminen on verkostoitumisen kannalta hyödyllistä ja tehokasta niin mukaan lähteville aktoreille kuin mentoreillekin! Nuorkauppakamarin jäsenille ohjelman hinta on 199€ ja muille osallistujille 350€ (ALV 0%).

Lisää Infoa

Mentorointiohjelma

“Osallistuin mentorointiohjelmaan vuonna 2014. Mentoroinnin avulla sain lisäpotkua yritykseni markkinointiin ja myyntiin. Panostuksen, jonka laitoin mentorointiin, sain mittaamattomana takaisin arvokkaiden, ajatuksia herättävien, keskusteluiden myötä. Suosittelen mentorointia lämpimästi kaikille yritykseensä lisäbuustia hakevalle tai uutta uraa etsivälle.” Heini Haapala, TGK Golf School      

;