Mentorointitiimiin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse.
Grow With The Flow Aktori Mentori Ilmottaudu mukaan Grow With The Flow Mentorointiin Tule mukaan Grow With The Flow:hun!

Grow With The Flow

Mentorointiohjelma by KUNKKu

Lue Lisää

Aktori

Mitä sinä haaveilet ensi vuodelle? Kirkkaita tavoitteita ja nousu johteisia tulevaisuuden näkymiä.

Lue Lisää

Mentori

Haluatko saada uudenlaisia oivalluksia mentoroinnin avulla. Kun kuuntelee Aktoria niin itsekin siitä oivaltaa uusia ideoita.

Lue Lisää

Ilmottaudu mukaan Grow With The Flow Mentorointiin

Aktori, jätä hakemuksesi täältä.

Lue Lisää

Tule mukaan Grow With The Flow:hun!

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet. Mitä sinä haluat saavuttaa vuonna 2017?

Lue Lisää

Mitä mentorointi on?

Mentorointi on työssään kokeneemman henkilön, mentorin, tukea nuoremmalle, työssään vähemmän kokemusta omaavalle henkilölle, aktorille. Perusmentorointi on aina aktorilähtöistä.

Kun tuelle, ohjaamiselle ja sparraukselle sovitaan tietty…

Lue Lisää

Aktori

Henkilökohtainen kehittyminen

  • Parityöskentelyn aikana aktori voi arvioida ja saada tietoa siitä, kuinka hyvin hänen toimintatapansa, asenteensa ja ajatuksensa tukevat asetetun tavoitteen saavuttamista.

 

Osaamisen kehittyminen

Mentori

Ajatusten uudistuminen

  • Aktorilta saamansa palautteen avulla mentori voi uudistaa ja kyseenalaistaa omia ajatuksiaan, näkökulmiaan ja toimintatapojaan sekä luopua niistä, jotka eivät enää toimi.

 

Arvostuksen…

Lue Lisää
Mukana kuvassa koko ryhmä, Mentorit, Aktorit ja Projekti tiimi.

Grow with the Flow

Mentorointiohjelma by KUNKKu 2017 on avoinna koko a-alueen jäsenistölle.

Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari, KUNKKu, jatkaa matkaansa mentoroinnin ja henkilökohtaisen kehittymisen kamariksi. KUNKKun vuonna 2014 luoma ja palkittu mentorointikonsepti saa jatkoa alkuvuodesta 2017, jolloin pyörähtää käyntiin kolmas Mentorointiohjelma by KUNKKu.

Tällä kertaa KUNKKu haluaa tuoda mentoroinnin helposti saataville kaikille A-alueen kamareille, etenkin kaikkien niiden jäsenten saataville, joilla ei omassa kamarissa ohjelmaa toteuteta.

Alueen yhteiseen ohjelmaan osallistuminen on verkostoitumisen kannalta hyödyllistä ja tehokasta niin mukaan lähteville aktoreille kuin mentoreillekin! Syksyn 2016 aluevaalikokouksen teema Grow with the flow elää vahvasti mukana pian käynnistyvässä mentorointiohjelmassa. Tule mukaan mentorointiin!

Lisää Infoa